Trade Offers - Chemicals - Organics Trade Offers | Companies Catalog | Login | Sign Up | Help
      Advanced search
Home > Trade Offers > Chemicals > Organics
Browse Categories

• Agriculture & Farm
• Arts & Furniture
• Building & Construction
• Chemicals
• Computers & Hardware
• Electronics & Electricals
• Food & Beverages
• General & Leisure Goods
• Health & Beauty
• Machinery & Tools
• Raw Materials
• Service Industry
• Textile & Wear
• Transport


Top Searches

• je
• j
• ...
• jean
• jeans
• crusher
• Daxinganling
• herb
• gold
• yarn

Plastics (122)Equipment (24)
Rubber (77)Gasses (19)
Other (205)Paint & Pigments (50)
Pest Control (38)Detergents & Cleaning (37)
Organics (68)

Browse the offers list in Organics: 21 - 40 of 68

21. caustic soda pearls
Offer type: Sell
CAUSTIC SODACAS No.: 1310-73-2 Formula: NaOHProperties: Colorless crystaline with the shape of flake, block , and granula.Specifications:Items StandardNaOH Content (%) ≥ 99.00Fe2O3 (%) ≤ 0.005Na2CO3(%) ≤ 0.7NaCl(%) &#8804... More

Posted by: shijiazhuang aimeite chemicals co,ltd [China] China

22. caustic soda flakes
Offer type: Sell
CAUSTIC SODACAS No.: 1310-73-2 Formula: NaOHProperties: Colorless crystaline with the shape of flake, block , and granula.Specifications:Items StandardNaOH Content (%) ≥ 99.00Fe2O3 (%) ≤ 0.005Na2CO3(%) ≤ 0.7NaCl(%) &#8804... More

Posted by: shijiazhuang aimeite chemicals co,ltd [China] China

23. carbomer 971
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 941 / 971... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

24. Carbomer 934
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 934 / 974... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

25. Carbomer 2020
Offer type: Sell
Appearance: Fluffy, White PowderOdor: Slightly AceticINCI Name: Acrylates/ C 10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerProduct Specification Minumum Maximum Test Frequency Lubrizol Test ProcedureViscosity at pH5.8-6.3,1.0%mucilage brookfield RVT, 2orpm at 25°C(mP... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

26. Carbomer 1342
Offer type: Sell
Specification HY-IV Formulation structure - [-CH2-CH-]N-COOHAppearance white loose power, Hygroscopicity,little ordorIgnition Residue ≤2.0%Acidity 2.5-3.5Heavy metal ≤20ppmBenzene centent ≤0.0002%Visocosity 20000-40000mpa.sDr... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

27. Carbomer 974
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 934 / 974... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

28. Carbomer 974P
Offer type: Sell
Appearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

29. Carbomer 934P
Offer type: Sell
Appearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

30. Carbomer 940
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 940 / 980... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

31. Carbomer 941
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 941 / 971... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

32. Carbomer 980
Offer type: Sell
SpecificationsAppearance White fine free flowing powder.Odour Mild acidic.pH of 1% solution 2.5 to 3Carboxylic content 56% to 68%Heavy metals Max. 2 ppmTemperature stability Up to 75°C GradesGrades Viscosity (20°C, 0.5% Neutralization)Carbomer 940 / 980... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

33. PEG 400
Offer type: Sell
Polyethylene glycolIdentifiersCAS number25322-68-3PropertiesMolecular formulaC2nH4n+2On+1, n = 8.2 to 9.1Molar mass380-420 g/molDensity1.128 g/cm³Melting point4-8 °CViscosity90.0 cSt at 25 °C, 7.3 cSt at 99 °CHazardsFlash point238 °CLD5030 mL/kg, ora... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

34. PEG200
Offer type: Sell
Specification PEG200Appearance(25℃) Colorless viscous liquidFreezing point (℃) -52—48Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 22-26Average ... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

35. PEG600
Offer type: Sell
Appearance Clear colourless hazy liquid/pasteSolubility Soluble in water PH 4.5-7.5Specific Gravity 1.128 gm/mlOH value (mg KOH/g) 265-295Viscosity 6.8-8.0 cst at 98.90 deg CAsh content max 0.1%Acid content max 0.05Melting point Deg C 20Flash Poin... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

36. PEG800
Offer type: Sell
Specification PEG800Appearance(25℃) White pasteFreezing point (℃) 33-38Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 2.2-2.4Average molecular weig... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

37. PEG1000
Offer type: Sell
Specification PEG1000Appearance(25℃) White waxy solidFreezing point (℃) 33-38Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 8.5-11.0Average molecul... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

38. PEG1500
Offer type: Sell
Specification PEG1500Appearance(25℃) White waxy solidFreezing point (℃) 41-46Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 3.0-4.0Average molecula... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

39. PEG2000
Offer type: Sell
Specification PEG2000Appearance(25℃) White waxy solidFreezing point (℃) 59-63 Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 3.8-4.8Average molecul... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

40. PEG4000
Offer type: Sell
Specification PEG4000Appearance(25℃) white solid powderFreezing point (℃) 50-54Clarity and color of solution: Non-concentraded, not deeper than 2 standard solutionViscosity: (m㎡/s) 6.0-9.0Average molecu... More

Posted by: Wuhan Xinhenglong company [China] China

Page 2 of 4:  <<Previous  1 2 3 4   Next>>

Home | Privacy Statement | Terms of Use | Advertising | Partners | Contact Us | Help

© Copyright 2001-2026, trade-catalog.com. All Rights Reserved.